Колиба

Вже 15 років

Ми в Яремче готуємо їжу, від якої стають залежними ⠀ вареники з телятиною (за якими повертаються з Києва, Одеси, і ще, і ще, і ще). Ну ще хіба голубці із кроликом складають конкуренцію банош зі шкварками (як окремий вид сирно-вершково-соленого мистецтва). Грушка, фарширована фермерським козячим сиром (полита любов’ю і соусом з карпатської журавлини). Чізкейк із гуцульського сиру Вурда (важко знайти — бо готуємо тільки ми, і не можливо забути) та хай весь світ зупиниться, доки є запас сухариків з меленим салом (ні, очі не брешуть, ми написали саме це: бо гості їх обожнюють) ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

Наші салати

Так, у нас в колибі звісно є деруни / ковбаски / ребра / вареники, налисники, гречаники і весь оцей бажаний (і жирненький:) національний асортимент... ⠀ Але є і дещо легше (та не менш ситне:) — нові салати . ⠀ І як кажуть ті, хто їх вже спробував — вони прекрасні. Соковиті, хрусткі та ніжні текстури, доречне поєднання солоного і солодкого, гострого і ніжно-ніжного...

Улюбленці публіки

Вміру маленькі. Щільно набиті. З двома видами соусів: йогуртово-мятним та журавлиним, бо смачна кухня не пробачає банальностей. А. Ну і красиво завернуті, звісно, бо куди ж без краси? ⠀ — Вареники з качкою, панове! Забути про них можна, тільки якщо замовлятимете наші «Вареники з телятиною».

Меню Колиба